Updated videos
#1
I was going through some of the sections today and found that many videos from youtube either had been removed or were formatted incorrectly after our last site script update.

I have begun to fix these videos as I find them and all should be working correctly soon.

Moderators please make me aware of any issues you find on this site with regard to pictures or videos. If there are not working please make me aware of it.

Sorry about this sometimes I'm more concentrated on finding more content that I don't always have time to keep an eye on past posts. Also with the amount of content here now it is not easy for one person to do it all anymore.

Forum threads: 2,296
Forum posts: 8,168
Reply
#2
I've noticed on occassion that sometimes photos that appeared when posted, later show up with a red "X". But if I open again to check, the photo has returned. I figure it's a tempory glitch. I do correct spelling sometimes, especially in title's, so the search engine will pick up the correct word. Keep up the good work.
Reply
#3
(02-26-2011, 10:01 AM)Rare Pony Wrote: I've noticed on occassion that sometimes photos that appeared when posted, later show up with a red "X". But if I open again to check, the photo has returned. I figure it's a tempory glitch. I do correct spelling sometimes, especially in title's, so the search engine will pick up the correct word. Keep up the good work.

Id like to try to nail that down more, I have never had it happen to me. The only thing I see sometimes is if people have the image posted somewhere else and it takes a second for it to load. Please let me know an example of this if it happens.
Reply
#4
Will keep my eyes open. Don't actually recall any that I can remember. I often wondered if all you do with this site might just be a little overwhelming! I say Thanks for all you do as it's a great site and forum. Keep the good work. SSig_number1 JTS 71 Mach1
Reply
#5
(02-26-2011, 12:00 PM)Mach 1 Club Wrote:
(02-26-2011, 10:01 AM)Rare Pony Wrote: I've noticed on occassion that sometimes photos that appeared when posted, later show up with a red "X". But if I open again to check, the photo has returned. I figure it's a tempory glitch. I do correct spelling sometimes, especially in title's, so the search engine will pick up the correct word. Keep up the good work.

Id like to try to nail that down more, I have never had it happen to me. The only thing I see sometimes is if people have the image posted somewhere else and it takes a second for it to load. Please let me know an example of this if it happens.

Just came up with "Red "X"s" on the Thread "Zero Post Accounts Removed". The red x is where the "Top Mustang Sites" link is. The link still worked even though the red x was showing. Attached is a screen shot. Hope this helps!


Attached Files
.doc   Red X screen shot.doc (Size: 180.5 KB / Downloads: 5)
Reply
#6
Well if you look at my signature that's the place for people to vote for Mach1Club.

Since it is coming from that site I don't have a lot of control over that.

http://topstangs.com/imgs/120x45bk1ani.gif
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Latest Threads
About to paint my car: Video
Last Post: Jonner B
Today 08:01 AM
» Replies: 0
» Views: 33
Member Meets
Last Post: BLACK JADE 69
Yesterday 11:29 PM
» Replies: 21
» Views: 13923
Premium Gas - Yes or No?
Last Post: 1969_Mach1
09-15-2019 03:01 PM
» Replies: 11
» Views: 226
1970 MUSTANG MACH 1 WORLD REGISTRY BOOK
Last Post: Raytags
09-12-2019 01:23 AM
» Replies: 0
» Views: 94
1970 FORD MUSTANG STEERING COLUMN SHROUD...
Last Post: Raytags
09-12-2019 01:14 AM
» Replies: 0
» Views: 87
1970 FORD MUSTANG STEERING COLUMN SHROUD...
Last Post: Raytags
09-12-2019 01:08 AM
» Replies: 0
» Views: 89
"Jacobra"
Last Post: JTS71 Mach1
09-10-2019 11:35 PM
» Replies: 72
» Views: 40517
My 'Racewars' Thread
Last Post: Steven Harris
09-10-2019 01:37 PM
» Replies: 33
» Views: 22543
My trailer project - B M B Q
Last Post: Steven Harris
09-10-2019 01:31 PM
» Replies: 49
» Views: 36251
Been Awhile... '71 Rustang
Last Post: Steven Harris
09-10-2019 01:23 PM
» Replies: 154
» Views: 142410
Just my Mach 1
Last Post: Steven Harris
09-10-2019 01:19 PM
» Replies: 7
» Views: 521
New member
Last Post: Steven Harris
09-10-2019 01:16 PM
» Replies: 3
» Views: 342
putting on doors
Last Post: JTS71 Mach1
09-06-2019 11:35 AM
» Replies: 15
» Views: 12366
What Spark plug
Last Post: ProblemChild54
09-01-2019 11:22 AM
» Replies: 2
» Views: 321
Wheel and tire spacing.
Last Post: Jonner B
08-31-2019 06:54 AM
» Replies: 10
» Views: 1160
Disc brake iissues
Last Post: JTS71 Mach1
08-30-2019 09:37 AM
» Replies: 7
» Views: 1077
Shoulder Harness
Last Post: 1969_Mach1
08-30-2019 04:36 AM
» Replies: 4
» Views: 397
Painting my Mach 1
Last Post: Jonner B
08-22-2019 10:50 AM
» Replies: 8
» Views: 979
Won't go
Last Post: ProblemChild54
08-18-2019 10:44 PM
» Replies: 8
» Views: 1304
No reverse lights
Last Post: Jonner B
08-18-2019 10:37 PM
» Replies: 2
» Views: 844

>